Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

jag har nog flera stycken dåliga vanor men jag kan väl dra upp en då!

Att jag har planerat saker, exempelvis att vara nyttig och lala. Det håller kanske en vecka sen är det något som sänker mitt humör och då är det lixom kört. Då tänker jag lixom att det är strunt samma. Det vanan suger faktiskt !!! Måste försöka mig att bli av med den..


Ett motto som passar rätt bra till detta inlägget, de borde jag läsa varje dag!

Dresses

Kikat lite på klänningarna från H&M och en byxdress jag tyckte såg helt okej ut! Skulle vilja insakaffa någon av dessa inför helgen?

Vilken är snyggast tycker ni?
Lite av bilden försvann på det längst ner med siffrorna men ni fattar la va de ska va endå ;)

Bella vill att jag bloggar

Så därför tar jag tummen ur och gör det nu! Har verkligen inte haft tid/orkat/haft något att blogga om känns det som. Fast egentligen har jag väl kanske rätt mycket att berätta med det är inget ni intresserar er av ..

Kan ju berätta att jag var på audition (arbetsintervju) på för skara sommarland idag. Det gick väl sådär kändes det! Men nu är det bara att hoppas på det bästa och jag kommer få svar senast 1 april :) Så hjälp mig nu och håll tummarna! Verkar ju hur kul som heslt att jobba där!

Anyway så gör jag ju den där listan.. idag är det DAG 7

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Hm, svår fråga för nu är det jag enda jag tänker på allt jag vill ha, typ som kläder,prylar osv. Men skulle nog spara en del också på ett sparkonto som jag kan ha användning för senare :)!Vissa kanske väljer att köpa ett sånt här för cirka 1 miljon? Detta är ett iphoneskal gjort av 140 gram guld och 600 ingraverade diamanter :P haha, inget jag skulle köpa iallafall! Rätt fult var det också :P

RSS 2.0