Tråkig av mig

Ja, visst är jag inte lite tråkig i bloggen ? Men eftersom minneskortet till das kameras blev stulet så har jag inte orkat anstränga mig så värst med bloggen, känns lite ovärt utan bilder osv håller ni inte med? MEN jag tänker inte sluta helt och ha uppehåll skitlänge utan jag kör på fast ni får väl räkna med lite tråkigare inlägg än vanligt bara! Men vem vet, finns dagar då jag kan vara riktigt påhittig och skriva om nått skoj som är värt att läsa ;) Sen har jag ju den där listan att gå efter också så nått har jag ju faktiskt att blogga om!

Just nu sitter jag på sängkanten av sängen, svettig och äcklig och ska bege mig in i duschen. Har kört ett träningspass 1 timma idag. Trodde aldrig jag skulle ta tummen ur och köra men det gjorde jag banne mig! *STOLT* ;) haha.. Nu jäklar!!Är så grymt sugen på helt nya träningskläder, iallafall nytt linne och tröja och skor.. a nästan hela kittet haha. Känns lixom roligare och tränare ju snyggare man är ;)

Nu känner jag att det känns världelöst att skriva mera för ingen pallar läsa endå! Inte ens jag själv! Så jag ska väl bokstavligt talat ta ett skutt in i duschen nudå. Funderar på att fixa&dona ett veckoschema av de dagar som återstår av veckan och lägga upp! Så håll utkik :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0