vänskap även kallad kärlek

Var nyss inne på snyggingen Natalies blogg och kika lite, såg då att hon hade skrivit det här som jag tyckte var jättebra sagt ! Eller ja, det stämmer ju verkligen!

Det finns dom du tror är dina riktiga vänner, som du ställer upp för och investerar av dig själv och din tid i. Som sedan slutar ringa, inte ringer tillbaka eller bryr sig i att höra av sig alls. En falsk vän ställer bara upp i fall den själv får ut någonting av det. Dom kommer ofta med dåliga lögner o ursäkter, eller glömmer bort vad ni tidigare bestämt eller totalt skiter i vad ni planerat. Falska vänner stjäl bara din tid och energi för att tanka sitt eget ego och boosta sin egen falska egoism och trygghet.

Sånna som glömmer bort dig såfort det kommer något bättre eller något mer bekvämt. Dom vännerna är inga riktiga vänner utan falska martyrer som bara är ute för att förstöra för dig och sänka dig. Falska vänner som bara är ute efter att förstöra och framstå i bättre dager själva är inget att ha alls.

Sen finns det dom som verkligen ställer upp i vått och torrt oavsett, dom som alltid finns där oberoende av tid och rum. När man ses igen med sånna vänner även om det varit ett uppehåll då vi setts så tas kontakten upp igen och allt känns lika nära som innan. Det är skillnaden på äkta vänner och falska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0