♥ på lidköpings gator

När jag var hemma i Lidköping fick jag syn på en sån här ! :OHaha en kamel! Dom skulle göra något julspel med hur jesus föddes och allt så hade dom hyrt in en kamel :) Lite gulligt. Hahaha så självklart tog jag kort på den glada kamelen :D


♥ Lidköping

Tjenatjena, har inte skrivit i bloggen på hela helgen men det är för jag har varit hemma i lidköping :) Men under helgen har jag inskaffat mig lite kläder & skit :) ;


Jeansväst från Vero Moda

Tshirt från H&M

Lackleggins från Gina

Smink från kicks

Skor från scorette

♥ tvättstugan!

Fyfan vad gött det var med en kvällstid idag i tvättstugan! Har inte haft det på riktigt länge nu så det var skönt :) Nu är jag klar med tvättandet iallafall och så här kan det se ut :)

♥ vollybollstunering

Hejhej bloggen!

Kom nyss hem från skolan. Blev en promonad hem idag men det var rätt upppiggande faktiskt :)..
Idag hade vi inga lektioner utan det var vollybollstunering för hela skolan i sporthallen, det var lite kul :) Även fast vi bara vann en match min lilla klass :) haha! Hej Bengt. som vi kallade oss för. Vi är ju bääst.Dagens vollybollsoutfit haha!


♥ såå seriöst!

Haha idag hade vi prov i hantverk, gick bra men måste bara säga hur jävla kul vi har. Våran lärare "klädde ut sig till lärare" för att vi skulle ha ett skrifligt prov hon tyckte det skulle bli skitkul att sitta med pekpinne och hela köret. Vilket hon oxå hade, men provet hon hade gjort var helt fucked up haha:D Hon hade skrivit samma fråga 2 grr och sen tatt med saker vi inte ens gjort fast hon trodde vi hade gjort dem.. så råka hon försäga sig 2 gånger oxå så hon sa svaren ;) haha.. hon är så jävla go den bruden! Eftersom det är praktiskt det vi gör ute på hantverkscentrum så har vi typ aldrig prov så hon tyckte det skulle bli kul att leka lärare med pekpinne och grejer men så ah.. :P haha gick ju inte så bra :P Här är en bild på bruden iallafall :PHaha så söt!

♥ Onsdagens outfit

Hellu bloggen. Kom precis hem så slänger in en liten outfitbild .Baslinne - Gina
Tshirt - Gina
Jeans - Zara

♥ Har du en tampong?..

Innan första lektionen idag sitter jag och en kompis utanför klassrummet och väntar. Då kommer det en tjej fram till min kompis och frågar;

Har du en tampong? Jag har inte bytt sen igår eftermiddag!

Hahahhaha! Pinsamt och lite vidrigt kanske?...


♥ Ny kategori

Jajjamänsan, skaffar mig en ny kategori! Pinit&Roligt

Annika hade ju en önskan om att jag skulle skriva om pinsamma saker som händer mig. Jag kommer att skriva om kanske lite pinsamma saker som har hänt/händer mig och saker som jag hör och som kompisar är med om! :)

♥ snygg or not? : JAG HAR EN ÅSIKT!

Twilightstjärnan Edward cullen snygg? Alltså ja i filmen så faller väl vilken tjej som helst pladask för honom. Det gjorde jag iallafall! Där erkänner jag att han faktiskt är snygg! Men endast i filmen. Snälla? Alla oredigerade bilder på honom är ju inte vackert någonstans. Jag kan tycka det ibland men det är endast för den rollen han spelar i twilight. Som ex denna bilden tycker jag han är skitsnygg på! Men tänk han live? Njaa.. det är nog en fet diss..Vad tycker ni?


♥ GLÖM INTE!


Ja det är ju 1 december idag som sagt. Då alla barn får öpnna sin första lucka på chokladkalendern! Själv bad jag min far köpa en till mig iår vilket jag oxå fick. Men jag fick en sån där vanlig med en tomte på och lite renar och sånt där. Hade ju velat ha en sådan här söt hellokittykalender! Skitsöt!

♥ julemys

Har fått upp adventljusstakar i min lägenhet nu :) en i köket och en i sovrummet. Men ni får bara en kik från köket =)


Jättemysigt är det! Har även fått upp sista gardinen vid balkongdörren oxå. Så nu är det mer ombonat och mysigt! :D

♥ outfit of today

Kofta - Kappahl
Hög kjol - H&M
Linne - Gina
Vit tunika(under kjolen) - Gina
Leggins - Gina

♥ en andledning

Tjabbatjena bloggen.

Inte bloggat sen sondagskväll och nu äre tisdagskväll. Men har haft fullt upp och denna gången har jag en riktig andledning, ta en titt på bilden nedanför så förstår ni nog varför ..sooo boriiiing..

RSS 2.0